A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

PCA Ethyl Cocoyl Arginate

neškodná syntetická látka

PCA ethyl cocoyl arginate je látka, která vzniká syntetickou derivací z kyseliny uhličité. V kosmetickém průmyslu se používá jako pleťový a vlasový kondicionér. Váže na sebe vodu a umí ji v pokožce uzamknout. Má také antistatické a antimikrobiální účinky. PCA ethyl cocoyl arginate je bezpečná syntetická látka, která nedráždí pleť. Jen ve výjimečných případech může způsobit slabé podráždění u osob s velmi citlivou pokožkou.