A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Zinc Stearate

derivát přírodních látek

Další názvy: Zinek Stearát, Stearan Zinečnatý

Zinc Stearate patří do skupiny přírodních derivátů. Je ve formě světlého prášku, který se používá především jako emulgátor. Vytváří příjemné a lépe roztíratelné konzistence produktu. Zlepšuje jeho texturu a snižuje jeho průhlednost. Bývá často součástí pleťových krémů, dekorativní kosmetiky a dalších. Jedná se o bezpečnou látku.