A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tricaprylin

derivát přírodních látek

Tricaprylin patří mezi deriváty přírodních látek, jedná se v podstatě o tuk, který se získává se z glycerinu a mastných kyselin. Přírodní kosmetika jej používá jako parfemaci a pleťový kondicionér. Na pokožku působí tišícím a zklidňujícím dojmem. Usnadňuje absorpci ostatní složek do pokožky, i když sám se do ni nevstřebává, zůstává na jejím povrchu. Tricaprylin je naprosto bezpečná a nesenzibilující látka.