A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Sucrose Laurate

derivát přírodních látek

Další názvy: Laurát sacharózy

Sucrose Laurate je látka patřící do skupiny přírodních derivátů, přesně se jedná o směs cukerných esterů Kyseliny laurové, sestávající převážně z Nichonoesteru. V kosmetice funguje jako jemný emulgátor, zlepšuje strukturu a stabilitu výrobků. Také působí jako povrchově aktivní látka a změkčovač pokožky. Má hydratační, vyhlazující a čisticí schopnosti. Jedná se o bezpečnou látku, dobře odbouratelnou v přírodě.