A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Sucrose Cocoate

derivát přírodních látek

Další názvy: Kokoát sacharózy

Sucrose Cocoate patří mezi deriváty přírodních látek, přesně se jedná o cukernou sloučeninu sacharózy a mastných kyselin kokosového oleje. Je ve formě světle žluté, tuhé kapaliny. Používá se jako povrchově aktivní látka, emulgátor a zahušťovadlo. Účinně zvyšuje hustotu produktu a napomáhá lepší pěnivosti.  Má schopnost absorbovat vodu a stabilizovat kosmetický výrobek, prodlužuje jeho dobu spotřeby. Pokožku změkčuje a zanechává ji hladkou, má antistatický účinek. Sucrose Cocoate je klasifikován jako bezpečná a nesenzibilující látka, schválená i pro použití v certifikované přírodní kosmetice.