A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Sodium Stearoyl Lactylate

derivát přírodních látek

Další názvy: SSL

Sodium Stearoyl Lactylate je sloučenina sodíku, kyseliny stearové a laktylátu. Jedná se o bezpečnou a nesenzibilující látku, kterou přírodní kosmetika využití jako emulgátor a zahušťovadlo, účinně zvyšuje hustotu produktu a napomáhá lepší pěnivosti.  Má schopnost absorbovat vodu a stabilizovat kosmetický výrobek, prodlužuje jeho dobu spotřeby. Sodium Stearoyl Lactylate může být použit v pleťových krémech, odličovacích mlékách a další.