A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rosa Moschata

přírodní látka

Další názvy:  Růže mošusová, Růže pižmová, Rosa Moschata Oil

Rosa Moschata je typ růže původem z Indie a jižní Číny. V kosmetickém průmyslu se Růže Mošusová používá hlavně pro své výrazné zklidňující účinky. Pokožku pěstí a zanechává jemnou. Je vhodná v produktech určených k péči o citlivou a suchou pleť, kterou hydratuje a navrací ji ztracenou elasticitu. Její extrakt lze využít i při léčbě popraskaných či rozšířených cévek. Pokožce dodávají svěžest a mladistvý vzhled.