A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Polyglyceryl-3 Caprylate

derivát přírodních látek

Další názvy: Triglyceryl monocaprylate

Polygylceryl-3 Caprylate je látkou rostlinného původu, přírodní derivát, přesně ester kyseliny caprylové a triglycerolu. Je ve formě žluté tekutiny. Funguje jako emulgátor a jemný tenzid, umí smíchat dvě normálně nesmíchatelné látky, jako je voda a olej, vytváří krémové konzistence. Napomáhá produktu na sebe vázat nečistoty a snáze je odstranit z pokožky. Bývá součástí čistících a tělových mlék, deodorantů či dekorativní kosmetiky. Polyglyceryl-3 Caprylate nemá žádné negativní účinky na lidské zdraví a není toxický pro životní prostředí. Je považován za naprosto bezpečnou a nesenzibilující látku, dobře biologicky odbouratelnou. Je povolený v přírodní kosmetice.