A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Lauryl Laurate

derivát přírodních látek

Další názvy:  Dodecanoic Acid, Dodecyl Ester

Lauryl Laurate je ester Lauryl alcohol a Lauric acid. Jedná se o přírodní změkčovadlo na bázi rostlin, monomer s nízkou molekulovou hmotností, velmi dobře vstřebatelný do pokožky. Je ve formě světlé voskovité, pevné látky, rozpustné v oleji, ve vodě nikoliv. Má velmi nízký bod tání. Napomáhá zvyšovat stabilitu kosmetických prostředků. Zlepšuje roztíratelnost produktu a soudržnost ostatních látek. Prodlužuje dobu spotřeby. Lauryl Laurate může být součástí pleťových krémů, pomád na rty, mastí, očních stínů, tužek, antiperspirantů a dalších.