A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Lauroyl Lysine

derivát přírodních látek

Další názvy: Lauroyl Lysin

Lauroyl Lysine patří do skupiny přírodních derivátů, přesně se jedná o směs aminokyselin a Laurové mastné kyseliny. V kosmetice funguje jako povrchově aktivní látka a stabilizátor. Prodlužuje dobu spotřeby produktu a zlepšuje jeho stabilitu i při vyšších teplotách. Pokožce a vlasům dodává pocit hebkosti a jemnosti. Zlepšuje strukturu produktu, dělá ho krémovější a lépe roztíratelný. Lauroyl Lysine je klasifikován jako bezpečná a nesenzibilující látka.