A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Lactobacillus Ferment

derivát přírodních látek

Lactobacillus Ferment je kosmetická látka, získává se z extraktu, který vzniká během fermentace laktobacilů. Je ve formě bezbarvé tekutiny rozpustné ve vodě. Tento extrakt je opravdu účinný, protože laktobacili jsou velmi přínosné pro lidský organismus. Setkat se s nimi můžete i v potravinách, jako je kysané zelí či jogurty. Mají výrazné antimikrobiální účinky, a to zejména v produktech obsahujících vodu. Podporují regeneraci a obnovu kožních buněk, působí příznivě na pleť trpící akné nebo růžovkou. Kromě toho mohou podporovat produkci kolagenu, mají anti-age účinky, pozitivně působí proti předčasnému stárnutí pokožky. Lactobacillus Ferment bývá použit při výrobě pleťové a vlasové kosmetiky.