A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Hydrolyzed Corn Starch

derivát přírodních látek

Další názvy: Hydrolyzovaný kukuřičný škrob

Hydrolyzed Corn Starch, česky Hydrolyzovaný kukuřičný škrob, je hydrolyzát škrobu kukuřice (Zea Mays) získaný kyselinou, enzymem nebo jiným způsobem hydrolýzy. Funguje hlavně jako vlasový a pleťová kondicionér a změkčovač. Má zklidňující účinky, zmírňuje projevy podráždění a začervenání. Pokožku zanechává jemnou a hydratovanou, vlasy dělá poddajnějšími a lépe rozčesatelnými. Bývá často součástí dekorativní kosmetiky, tělových a pleťových krémů, či vlasových produktů.