A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine

derivát přírodních látek

Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine je derivát přírodních látek, který se získává z rostliny Hippophae rhamnoides, spíše ji ale znáte pod názvem Rakytník řešetlákový. Rakytník je opravdový oranžový poklad, na rozdíl od citrusových plodů obsahuje dokonce až 10x více vitaminu C. Je oblíbený pro své výjimečné regenerační a antibakteriální schopnosti. Je bohatý na vitaminy A, B, D, F, K, P, pomáhá obnově buněk, působí tak proti vráskám, striím, zpevňuje tkáň a pokožku zklidňuje. Rakytníkový olej podporuje léčbu kožních onemocnění jako je například akné, lupénka či alergie. Má vysoké antibakteriální a regenerační účinky. Suchou pokožku vyživuje a navrací k životu. Je vhodný pro péči o všechny typy pleti, nejideálněji se hodí pro pleť suchou, dehydratovanou a stárnoucí. Tu opravdu do hloubky regeneruje a probouzí zpět k životu, navrací ji ztracenou pružnost a elasticitu. Navíc neucpává póry a nechává pokožku přirozeně dýchat. Stejně tak pěstí suché a poškozené vlasy.

Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine funguje jako jemný tenzid, pleťový a vlasový kondicionér. Je považován za naprosto bezpečnou a nesenzibilní látku, povolenou v certifikované bio kosmetice. Často je součástí pleťových krémů, šampónů a kondicionérů.