A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Glyceryl Linolenate

derivát přírodních látek

Další názvy: Glyceryl linolenát

Glyceryl Linolenate je látka patřící do skupiny přírodních derivátů, přesně se jedná o monoester Glycerinu a Kyseliny linolenové. V kosmetice funguje jako pleťový kondicionér a změkčovač. Také jako povrchově aktivní látka, která zvyšuje absorpci ostatních složek produktu. V kosmetice se používá v malých koncentracích, při kterých se jedná o bezpečnou látku, naopak při vysoké koncentraci může způsobit podráždění pokožky a očí.