A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Decyl Oleate

derivát přírodních látek

Další názvy: Decyl oleát, Decyl Ester, 9-Octadecenoic Acid

Decyl Oleate je látka patřící do skupiny přírodních derivátů, přesně se jedná o ester Decyl alkoholu a Kyseliny olejové. V kosmetice funguje jako kondicionér a změkčovač. Působí jako jemné mazivo na povrchu pokožky, což ji dodává jemný a hladký vzhled. Vytvářejí na ni tenký ochranný film, který není mastný ani lepkavý. Unikátní vlastnosti Decyl Oleate usnadňují aplikaci a odstranění make-upu.