A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cortusa Sibirica

přírodní látka

Další názvy: Cortusa Sibirica Extract

Cortusa Sibirica je trvalka, rostoucí především v Asii, též v horách jižní a východní Evropy, včetně Alp a Karpat.  Extrakt z Cortusa Sibirica se používá i při výrobě přírodní kosmetiky. Aktivuje metabolické procesy v kožních buňkách, zvyšuje odolnost vůči okolním faktorům, pomáhá detoxikovat. Má antibakteriální a protizánětlivé účinky.