A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cocoglycerides

derivát přírodních látek

Další názvy: Kokosové glyceridy, Mono- Di- And Tri- Glycerides

Cocoglycerides  je látka patří do skupiny přírodních derivátů, přesně se jedná o směs mono, di a triglyceridů získaných z kokosového oleje. V kosmetice funguje jako emulgátor, vlasový a pleťový zvlhčovač a kondicionér. Pokožku i vlasy zjemňuje a zanechává hydratované.