A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cetearyl Olivate

derivát přírodních látek

Cetearyl Olivate je derivát přírodních látek, přesně ester cetearyl alkoholu a mastných kyselin získaných z olivového oleje. Vyráběný ve formě pevné voskové látky. V kosmetice se používá jako vlasový kondicionér. Zlepšuje vzhled a pocit z vlasů, zvyšuje jejich objem, poddajnost a lesk. Zlepšuje strukturu vlasů, které byly fyzicky poškozené nebo chemicky ošetřené. Používá se také jako emulgátor, který produktu propůjčí příjemnější a hladší konzistenci. Produkt se velmi dobře nanáší a roztírá, pomáhá zvyšovat bariérovou funkci pokožky a snižuje tak ztrátu vody z kůže. I díky tomu ho můžete nalézt ve složení vlasových přípravků (kondicionér) či přípravcích pleť (oční krém, krém na ruce, hydratační a anti-age krém). Vlasovému vláknu dodává poddajnost, objem a lesk a pomáhá vyhlazovat jejich strukturu. Pleť po použití zanechává vláčnou a příjemnou na dotek, má výrazné hydratační účinky. Cetearyl Olivate Je netoxický, nedráždivý, neškodí životnímu prostředí. Je vhodný i na citlivou pokožku.