A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Brassica Campestris (Rapeseed) Oleifera Oil

derivát přírodních látek

Další názvy: Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Oil Of Rapeseed, Rape Oil

Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil patří mezi deriváty přírodních látek. Jedná se o řepkový olej, který je extrahovaný z řepkových semen. Ty jsou bohaté na vitamin E, který je velmi prospěšný pro pleť – zlepšuje vzhled pokožky a udržuje ji ve velmi dobrém stavu. V kosmetice funguje jako pleťový a vlasový kondicionér. Má okluzivní vlastnosti, zlepšuje skluz, pokožce dodává jemnost a mladiství vzhled. Jedná se o látku bezpečnou a nesenzibilující, povolenou i v přírodní certifikované kosmetice.