A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Biosaccharide Gum-1

derivát přírodních látek

Další názvy: Biosacharid

Biosacharid patří do skupiny přírodních derivátů, přesně se jedná přirozeně se vyskytující látku v kukuřici a sóje. V kosmetice zastává hlavně funkci kondicionéru a změkčovadla. Má stahující a vyhlazující účinek, snižuje viditelnost vrásek. Pokožce dodává řádnou dávku hydratace a uzamyká ji v ní na dlouhou dobu. Většinou bývá součástí pleťových krémů a sér určených na suchou, unavenou a zralou pleť.