A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax/Polyglyceryl-3 Esters

derivát přírodních látek

Další názvy: Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Cera/Polyglyceryl-3 Esters

Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax/Polyglyceryl-3 Esters je látka získaná transesterifikací Polyglycerinu-3 se směsí Oleje z Akácie sivozelené (Acacia Decurrens), oleje z jojobových semínek (Simmondsia Chinensis) a oleje ze semene slunečnice. V kosmetice funguje jako kondicionér a změkčovač.